Pitajte stilistu: Predlog odevne kombinacije kada kumujete

dana Oct27 2015

Poštovani,

Imam 57 godina, visoka sam 160cm  i teška 64 kg, i  sin mi uskoro kumuje. Na venčanje idem kao starija kuma i zanima me šta obući za tu priliku?

Unapred zahvalna na odgovoru.

Spomenka Ć.

Poštovana,

naš predlog za ovu priliku bila bi klasična haljina dugih rukava koja prati liniju tela u nekoj interesantnoj boji kao što su ljubičasta, plava ili zelena. Budite hrabri i birajte intenzivnije umesto zagasitih tonova kako biste postigli maksimalan efekat. Crne lakovane salonke su uvek dobar izbor bez obzira za koju boju haljine se odlučite, a celu kombinaciju možete kompletirati kaputom u neutralnoj boji i nekom interesantnom torbicom.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Predlog odevne kombinacije kada kumujete”


« Eucerin® nagrađuje vernost potrošača

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook