Pitajte stilistu: Plava haljina od čipke

dana Oct9 2015

Poštovana,

Za mjesec dana ću biti vjenčana kuma. Kupila sam plavu haljinu od čipke i crne, antilop salonke. U slučaju hladnijeg vremena, htjela bi si kupiti neki sako, blejzer ili jaknicu. Htjela bi izbjeći uniformiranost, a opet, htjela bi imati dozu elegancije. Što predlažete?

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Lijepi pozdrav,

K.B.

Poštovana,

lagani jesenji kaputi i mantili su savršena zamena za sakoe i odlično rešenje kada se želi postići elegantan, a zanimljiv stil. Veoma efektan izgled postićete ako plavu haljinu od čipke kombinujete sa belim kaputom, ali isto tako dobro rešenje mogu biti nežno plavi, svetlo sivi ili kaput u nežnim, puderastim nijansama ako beli kaput smatrate nepraktičnim. Sve to možete dopuniti metalik detaljima u vidu nakita i torbe.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Plava haljina od čipke”


« Intervju: Dubioza Kolektiv

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook