Pitajte stilistu: Pink haljina

dana Feb12 2012

Draga Ljubice,

Imam haljinu koja mi se jako sviđa i želela bih da mi preporučite kako da je kombinujem, a da ne bude klasično i očekivano. Molim Vas i za savet vezan za frizuru.

Hvala puno!

Hana

Photo credit: messinmycloset.blogspot.com
Draga Hana,

Kroj haljine, kao i materijal, koliko sa fotografije mogu da vidim, namenjeni su sezoni proleće/leto. U zavisnosti od toga kakav stil negujete, evo nekoliko preporuka , pa Vi odaberite ono što najviše pristaje Vašem. Sako  ili kardigan u tirkiznoj ili narandžastoj stavio bi akcenat na trend “color-block” koji je aktuelan. Sve nijanse bež i sive istakle bi samu boju haljine.  Ali ne morate kupovati novu garderobu da biste izgledali ne klasično i neočekivano. Izvucite iz ormana staru teksas jaknu, i letnje čizme kada za njih dođe vreme (a nadam se da će uskoro), pronađite od svoje mame ili bake neke stare minđuše, i spremni ste da zablistate u izlasku.

Kada je frizura u pitanju probajte sa pletenicama ili  visokim repom, koji će pomoći da asimetričan kroj haljine dođe do izražaja. Nemojte nositi još odevnih komada od satena kao ni komade u istoj boji haljine.

Srdačan modni pozdrav,

Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs iuskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.

Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Pink haljina”


« Nova indie senzacija Lana Del Rey

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook