Pitajte stilistu: Koje cipele i nakit odabrati uz model svedene haljine?

dana Nov7 2013

Pozdrav,

imam jednu haljinu u oramanu i nikako se ne usđujem da je obučem . Prelepa je, ali mi je potreban savet koje cipele odabrati i naravno, nakit. Šaljem Vam sliku haljine i očekujem brzi odgovor.

S poštovanjem,
Tamara D.

 

Postovana Tamara,

model haljine koju ste mi poslali je sveden pa tako dopušta širok izbor predloga. Stil Džeki O. koju prate pedesete i šezdesete godine prošlog veka zadržaćete ako ovoj toaleti pridružite svedene baletanke, a u grundže platformama ušetaćete u sedamdesete.

Na Vašem mestu, ja bih se rado poigrala sa šminkom i “večnim” ajlajnerom. Ne sumnjam da ćete biti u stilu nalik na Ketrin Danev ili Sofiji Loren.

Srdačan pozdrav,Ljubica Cvejić.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Koje cipele i nakit odabrati uz model svedene haljine?”


« Vlada Savić AW 2013/14

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook