Pitajte stilistu: Kako nositi svetlo plavu torbu?

dana Jul24 2012

Zanima me u kakvim sve kombinacijama mogu nositi svetlo plavu torbu ,sa čime da je kombinujem?

Daliborka M.

Poštovana,
Ja bih Vas zamolila da pored odrednice boje, svetlo plave, napišete još nešto o svojoj torbi kako bih mogla da Vam dam adekvatan odgovor. Od kog materijala je napravljena, kakvi su detalji na njoj ručke, šnale itd., kakvog je oblika, postoji li još neka boja na njoj i sl.
A dok ne dobijem te odgovore…evo malo zanimljivosti o svetlo-plavoj boji.

Psiholozi navode da ova boja simbolizuje maštanje, snove i viziju. Osobe koje preferiraju ovu boju imaju potrebu za psihološkom i emocionalnom ravnotežom, teže ka harmoničnom životu i ostavljaju utisak vernosti, poštenja i saosećanja za druge. Takodje,ova boja se povezuje sa istinom,pravdom,duhovnosti, mirom, sigurnošću, mladosti, snagom, poverenjem, odanošću, autoritetom, redom ali i depresijom. Zanimljivo je i to da su neimenovane studije navodno pokazale da plava usporava ritam srca, smanjuje apetit i temperaturu tela i doprinosi opuštanju.
Srdačan pozdrav,
Vaša Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rsuskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.

 


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Kako nositi svetlo plavu torbu?”


« Nositi trobojku sa stilom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook