Pitajte stilistu: Kako nositi džemper kratkih rukava?

dana Feb15 2012

Poštovana Ljubice,

Šta nositi ispod džempera kratkih rukava, u zimskom periodu, a da izgleda šarmantno? Uske majice dugih rukava, ispod kratkih rukava, nekako mi ne izgledaju lepo.

Hvala na odgovoru, vaša čitateljka Ana!

Photo credit: Carolinesmode.com

Draga Ana,

Slažem se sa Vama. Obične pamučne majice na džemper kratkih rukava mogu delovati po malo “apa-drapa”. Probajte sa košuljicom dugih rukava čiji je tekstil recimo u karo ili pepito dezenu. Ako to nije u vašem stilu, svaki materijal koji nije jednobojan će delovati atraktivnije. U vreme “toplijih dana” džemperu dugih rukava možete dodati asesoar u vidu dugih kožnih rukavica. Bićete prava Dama!
Srdačan modni pozdrav,

Vaša Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs iuskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Kako nositi džemper kratkih rukava?”


« Christian Louboutin cipele za proleće/leto 2012.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook