Pitajte stilistu: Kako kombinovati žutu haljinu

dana Feb28 2016

Zdravo, moje ime je Biljana i potreban mi je jedan modni savet. Pozvana sam na svadbu u februaru mesecu. Imam žutu, tačnije limun žutu haljinu. Nisam sigurna od kog je materijala, ali mislim da je od spandeksa. Dužina je oko 5cm iznad kolena, klasični kratki rukav, svedenog kroja koji prati liniju tela i okrugli izrez oko vrata, tj. uz vrat. Jedini detalji na haljini su rajsfešlusi boje zlata na rukavima, od ivice rukava pa sve do  izreza oko vrata. Svidja mi se kako mi stoji. Pristojna je, svedena haljina.  Prvo pitanje je koje cipele da obujem?  Raspolažem sa cipelama na štiklu u crnoj, bež i braon boji. Drugo pitanje je u kojoj boji čarape da obučem? I treće pitanje: šta bi od nakita bilo lepo iskombinovati uz ovu haljinu? Imam 38 godina, plavu kosu, paž frizuru.

Unapred zahvalna,

Biljana

Draga Biljana,

sve pohvale za izbor boje jer opšte je poznato da žuta boja fenomenalno naglašava plavu kosu. Kako je to boja koja priziva sunce i donosi vedrinu predlažemo Vam da je naglasite nežnim bež tonovima uz primesu diskretnih metalnih elemenata koji bi ispratili detalje na rukavima. Dakle, bež cipele, možda neka smeđa antilop torba, kako bi unela još malo dinamike u celu priču. Ono što je svima nama najproblematičniji deo svake modne kombinacije su upravo čarape. Limun žuta ne trpi crnu boju, tako da pokušajte da zaboravite tu tipičnu kombinaciju i opredelite se za nežne čarape u boji kože sa diskretnim tufnicama ili sitnom mrežom i poentirajte u stili moderne Hičkokove heroine.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Kako kombinovati žutu haljinu”


« “Buđenje želja” knjiga Ernesta Dihtera

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook