Pitajte stilistu: Kako kombinovati tašne?

dana Apr4 2012

Pozdrav!

Sa čime se sve može kombinovati tašna, a da to nisu cipele?

Elizabeta.

Photo credit: style.com

Poštovana,
Torbu možete kombinovati sa drugim modnim detaljima (asesoarima), podjednako kao i sa odećom. Tako, recimo, u koloritu možete uklopiti čarape i torbu, ili šešir i torbu. Kada je o odeći reč, predlažem Vam da, ako stavljate akcenat na torbu, odeća bude svedenija ili obrnuto, kako biste postigli usklađenost. Važno je da ono što nosite teče u jednom stilu (Vašem) , ukoliko niste iskusni modni znalac da miksujete razne stilove koje će Vašem izgledu dati šik notu.

Srdačan modni pozdrav!

Vaša Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rsuskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.

 


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Kako kombinovati tašne?”


« Večite starke

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook