Pitajte stilistu: Kako kombinovati različite dezene?

dana Feb25 2012
Draga Ljubice,
Da li je dozvoljeno kombinovati tekstile različitih dezena, na primer košulju na tufne i suknju na pruge i ako jeste šta bi bila dobra kombinacija?
Hvala najlepše,
Sandra

Draga Sandra,

Kako nas odevanje predstavlja, govori i to kako kombinujemo odeću, dezene, krojeve, boje…

Kroz odevanje ispoljavamo svoj karkter, duh, trenutno raspoloženje, ponekad bunt itd. Kada su u pitanju spojevi nespojivih, nemam konkretan odgovor sem da pratiš svoje ideje, ono u čemu  se dobro osećaš i za šta smatraš da ćeš dobro izneti. Ako već imaš izgrađen svoj stil,  neće biti problem, da se igraš.

Photo credit: Vogue.com

Mnogim dizajnerima je lični pečat i obeležje rada šarenilo dezena u materijalima, kontrastne boje, različite teksture i debljine tkanine koje se na prvi pogled ne mogu zamisliti zajedno.

Možda ti kolekcija Michael van der Ham-a posluži kao lična inspiracija.

Srećno!
Srdačan modni pozdrav,
Vaša Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs i uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Kako kombinovati različite dezene?”


« Milan street style

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook