Pitajte stilistu: Kako izabrati nakit za svečanu priliku?

dana Jun26 2013

Pozdrav! Uz sta mogu kombinovati pink haljinu, kakve cipele i torba? Planirala sam oboje u bez boji, ali kakav nakit da izaberem da to ne izgleda jeftino? Svadba je u pitanju. U napred zahvalna. Jelena Đ.

Ogrlica: Andy Castle by Andrijana Janjušević

Mislim da se možete poigrati sa nakitom, bilo da su to perle, srebro, zlato… Neka to budu ili krupni komadi ili diskretan nakit. Ja uvek glasam za originalnost, pa potražite na fejsbuku ili sličnim mrežama nekog originalnog dizajnera nakitas koji odgovara Vašem senzibilitetu. Sve što je toliko popularizovano i masovno može izledati dosadno i istrošeno kada je kreativnost u odevanju u pitanju.

Srdačan pozdrav,
Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rsuskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. Marija

    1

    Uz teget usku haljnu sa dugim rukavima i golim ledjima koji nakit najbolje ide?

    26 Jun

Odgovori na “Pitajte stilistu: Kako izabrati nakit za svečanu priliku?”


« YCC Dodela nagrada 2013

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook