Pitajte stilistu: Crna haljina i crvene cipele

dana Jun11 2015

Poštovana,

Moja ćerka za par dana proslavlja završetak srednje škole. Za tu priliku sašili smo crnu, kratku, užu haljinu, kratkog rukava, u kombinaciji sa čipkom (deo oko struka i ledja). Treba nam savet da li uz takvu haljinu može obuti crvene lakovane cipele čija je štikla visoka poput salonke ali je tzv slagana i bež boje.

U nadi da ćemo dobiti vaš savet, unapred zahvalna,

Violeta

 

Draga Violeta,

kako su i cipele i haljina veoma “jaki” modni elementi, bez fotografija istih je teško dati sud o tome da li su dobar spoj ili ne. Već sam spoj crvenog laka i neutralne štikle deluje pomalo kontradiktorno i neobično, ali isto tako donosi  jedan retro prizvuk te bi razmišljanje u tom pravcu moglo dati jedan zanimljiv rezultat.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Crna haljina i crvene cipele”


« Našminkana za 10 minuta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook