Pilingom protiv celulita

dana Aug7 2013

Panika zbog celulita svojstvena je mnogim ženama naročito kada dođe vreme za kupaći kostim. Mi vam predlažemo jednostavnu metodu kako da se rešite nepopularne “pomorandžine kore”.

Ukoliko ste izgubili svaku nadu koristeći brojne anticelulit preparate koji nisu dali željene rezultate, probajte najednostavniju kućnu metodu. Ne možete nista izgubiti, osim vašeg stalnog neprijatelja – celulita.

Jedan od osnovnih sastojaka svake anticelulit kreme je kofein. On je značajan jer stimuliše cirkulaciju i jača krvne sudove, što daje dugoročnu elastičnost koži. Ujedno, pospešuje enzimske reakcije razlaganja masnih naslaga i izbacivanja štetnih supstanci ispod kože.

Osnivač zdravstvenog online kluba “V Well Health”, Viki DeRosa godinama unazad ženama preporučuje kafu kao prvi izbor u borbi protiv celulita. Kafa, ne samo što smanjuje naslage celulita, vec čini da koža postane mekša i glatkija smesom za piling u kojoj se nalazi.

Sve što vam je potrebno kako biste pripremile smesu za ovaj jednostavan piling je:
– talog od kafe star jedan dan
– maslinovo ulje
– krupna morska so
– frotirska rukavica

U velikoj posudi izmešajte talog od kafe, maslinovo ulje i so dok ne dobijete gustu pastu. Morsku so dodajete po želji u zavisnosti od toga da li želite grublju ili nežniju smesu za piling.

Oko 35 minuta pre tuširanja frotirskom rukavicom nanesite piling na noge, zadnjicu i bokove. Kada se namažete, zamotajte se peskirom i smesu na telu držite pola sata. Viki naglašava da ukoliko se jednom dnevno tuširate, smesu isperete toplom vodom, a ukoliko vaša dnevna rutina podrazumeva dva do tri tuširanja, preporučuje da tempertura vode bude što niža.

Nakon nedelju dana svakodnvnog korisćenja pilinga, uočićete prve rezultate. Svakako vredi pokušati!

 

 

Izvor: naxi.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pilingom protiv celulita”


« Mercedes Benz paviljon u Porto Montenegru

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook