Perivolas

dana May3 2012

Neke destinacije poput grčkog Santorinija, nikada neće izaci iz mode, uprkos pojavi novih, jednako egzotičnih i prelepih mesta.

Iako se poslednjih godina sve više aktiviraju po pitanju aktuelnosti neka nova grčka mesta poput Kosa, Iosa, prelepe Lefkade, specifičnost Santorinija uvek će imati prednost za veliki broj posetioca.

Ono što Santorini izdvaja svakako u ponudi je njegova izolovanost, prostor koji izgleda magično kao i intimnost apartmana, perfektnih za potpuni “nestanak” ili switch off od svega i svakoga.

Usled te njegove ušuškanosti, Santorini važi već duže vreme za jedno od najromantičnijih mesta na svetu te veliki broj ljudi praktikuje da medeni mesec ili dan zaljubljenih provede baš ovde gde kažu da se vidi ubedljivo najlepši izlazak i zalazak Sunca!

Jedan od bisera u ponudi Santorinija je već neko vreme izuzetno hvaljen i nagrađivan kompleks “Perivolas” koji se nalazi u blizini najlepšeg sela na Santoriniju,Oia.

Zamišljen u početku kao porodična kuca, ovaj kompleks funkcioniše kao intiman, privatan prostor koji je napravljen u skladu sa kikladskim stilom koji preovladava na skoro celom Santoriniju.

Glatki, meki vajarski potezi belog kamena čine “stub” svake prostorije, kreveti kao i propratne sofe su ugrađeni upravo u bele zidove a prekrasne jake, intezivne i vesele boje dominiraju dekorativnom tkaninom u enterijeru.

Forma svega je jednostavna, funkcionalna i relaksirajuća.

Ovde apsolutno ništa ne remeti tišinu, ništa ne guši prostor i ništa vam ne fali. Perivolas je pre svega izvrsno mesto da se opustite, odmorite, čitate i uživate.

Ceo prostor isto tako nema Tv predajnik kao ni dvd ali je naravno obezbeđen Wi Fi sistemom ukoliko se od modernih gadgeta ne možete odvojiti.

Kompleks ima nekoliko apartmana, od najmanjeg Petite Studia do Perivolas Apartamana.

Perivolas sezona traje od aprila do oktobra i svaka soba je napravljena da zadovolji prohteve dve osobe s tim da su veće sobe obezbeđene i za decu sa dodatnim krevetima.

“Perivolas” sem što u svakoj sobi nudi odličnu ponudu koja obuhvata terasu, kupatilo, 24 h besplatan internet, klimu, direktnu telefonsku liniju, ima 24h ponudu wellness centra!

Tu je i biblioteka, parking, restoran i jedan od najlepših bazena na svetu,  infinity pool ili na našem,” beskonačan” jer se iz jedne perspektive obrisi bazena prosto spajaju sa linijom horizonta mora.

Poseban doživljaj je noću, kada nema potrebe da napuštate “Perivolas” jer nudi neverovatno magično veče kraj infinity bazena!

Milina,složićete se?


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: putovanja | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Perivolas”


« 7.rodjendan Elle magazina

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook