Jedan od onih recepata bez kojih se ne može zamisliti ni jedna sveska sa receptima. Doduše, neki imaju već ozbiljniju arhivu, te se ovim putem izvinjavam ukoliko sam svojim nepromišljenim rečima oduzela od značaja istim. Ove večne „grickalice“ dobrodođu ukoliko imate nenajavljeno društvo ili se spremate da pogledate omiljeni film a nedostaju vam „slane zanimacije“.
Recept daje divne, mekane a u isto vreme hrskave perece, koje će Vaš dom oplemeniti divnim mirisom.
Kako ćete ih oblikovati dajte mašti na volju. Rrecept nije komplikovan i možete se divno zabaviti uz ove male, slane zanimacije.
Receptura i način pripreme: 400 g brašna, 200 g margarina, 1 supena kašika masti, 1 prašak za pecivo, 2 kašikice soli, 200 g sira, 2 jaja, po potrebi vode, susam, kim.
Bez komentara, Comment ili Ping
Odgovori na “Perece”