Pepeljuga je dobila svoju staklenu cipelicu

dana May10 2012

U životu svake devojke dođe trenutak kada poželi da se oseća kao princeza.

A da bi takav osećaj bio potun potrebne su savršene cipele, i to ni manje ni više nego staklene cipelice o kojima je svaka devojčica maštala dok je pred spavanje slušala bajku o Pepeljuzi. Jedan od dizajnera koji je pružio mogućnost da ovakvi snovi postanu stvarnost je i Christian Louboutin koji se odvažio da napravi staklenu cipelicu dostojnu jedne Diznijeve princeze. Čuvena “staklena cipelica” zvanično će biti predstavljena na leto, u čast premijernog prikazivanja filmskog izdanja Pepeljuge.

Christian Louboutin nije prvi koji će pokušati da kreira obuću za čuvenu Diznijevu princezu. Pre njega su to već učinili Marc Jacobs i Maison Martin Margiela.

Photo credit: elle.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pepeljuga je dobila svoju staklenu cipelicu”


« Najbolja kolekcija studenata odlazi u Ameriku

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook