Penelope Cruz za Campari 2013

dana Nov21 2012

Poznajem ljude koji kada im crna mačka pređe put, smatraju da je maler na vidiku. Tada se običnu zaustavljaju, očekujući da će neko drugi svojim korakom preseći put crnoj mački, ili ako se takav neko ne pojavi, vraćaju se tri koraka unazad kako bi nastavili put.

Osim crne mačke, postoje verovanja da nikada nesmete stati ispod merdevina, pa čak ni po cenu smrti ili da ako razbijete ogledalo, nesreća narednih sedam godina je pred vama.

Ovakva radikalna verovanja nisu uplašila prelepu Penelope Cruz, koja je protagonista specijalnog izdanja Campari kalendara za 2013. godinu. Sexy muza, koja se na konferenciji za novinare povodom izdanja ovog kalendara pojavila u sivom odelu Giorgio Armani, objasnila je prisutnima kako ova i slična verovanja su i previše zastupljena u njenoj zemlji.

A kalendar Campari 2013, koji potpisuje fotograf Kristian Schuller upravo objašnjava ova verovanja, ali na jedan sasvim drugačiji način, u kojem dominira seksipil, dominantnost i elegancija jedne dame koji razbijaju svako sujeverje.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Penelope Cruz za Campari 2013”


« OTVARANJE IZLOŽBE najboljih fotografija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook