Patricija Guči stiže na Serbia Fashion week

dana Oct17 2017

Patricija Guči, unuka Gučia Gučija,  osnivača najpoznatijeg italijanskog brenda i brend menadžer imeprije “Guči”, biće gošća Serbia Fashion Week-a, vodeće modne manifestacije u regionu i pete po veličini Nedelje mode u Evropi. Slavna Patricija Guči već je izrazila zadovoljstvo što će biti deo Srpske nedelje mode i izjavila da se raduje što će posetiti Srbiju.

Od 25. do 28. novembra, ikona svetske mode, Patricija Guči prisustvovaće Serbia Fashion Week-u, dok će 26. novembra upriličiti promociju svoje knjige “Guči”, izdavačke kuće Laguna, u kojoj priča o svom detinjstvu u babinoj i dedinoj velikoj kući, o ranoj mladosti i nastanku prvih torbi. Ljubiteljima mode ali i onima koji bi da zavire u taj svet, autorka će preneti najverodostojnije priče o modnim revijama koje su posećivale slavne ličnosti pedesetih godina, raskoši Firence tog vremena, ali i razočaranjima, porodičnim nesuglasicama i napetim odnosima između članova porodice. Ova lična priča otkriva istinu o porodici koja je tolike godine vodila jednu od najvećih i najznačajnijih međunarodnih modnih kompanija koja je i danas simbol italijanske elegancije i smisla za biznis.

Legendarni Gučio Guči, osnovao je ovaj brend u rodnoj Firenci daleke 1921. godine. Patricija je četvrta generacija u modnoj imperiji “Guči” i radi kao brend menadžer kompanije koja se smatra najpoznatijim i najprodavanijim italijanskim brendom i posluje u 300 svojih prodavnica širom sveta. Godine 2013. vrednost ovog brenda procenjena je na 12,1 milijardi američkih dolara, sa prodajom od 4,7 milijardi. Iste godine Guči se našao na 38. mestu na Forbsovoj listi najvrednijih brendova.

Serbia Fashion Week postao je svojevrsni ambasador srpske mode u svetu, te je zahvaljujući saradnji sa 26 svetskih Nedelja mode omogućio promociju srpske mode i naših dizajnera  u metropolama kao što su Njujork, Pariz, Milano, Los Anđeles, Sankt Peterburg i mnogim drugim.  Svake godine, Serbia Fashion Week ugosti posetioce, dizajnere i modne stručnjake iz 30 različitih država sveta, kao i neke od najvećih modnih zvezda kao što su Ana Fendi, Eymeric Francois, Donald Potard, Arrey Kono i mnogi drugi, a ovog novembra, ljubitelji mode biće počastvovani dolaskom jedne od najvećih svetkih modnih zvezda, Patricije Guči.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Patricija Guči stiže na Serbia Fashion week”


« Aleksandar Gajović ovogodišnji laureat nagrade „Vip iskorak“

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook