Partizan predstavio nove dresove!

dana Jul10 2018

Fudbalski klub Partizan predstavio je sinoć u pozorištu “Duško Radović” dresove za predstojeću sezonu. Uspešna saradnja između FK Partizan i kompanije “Nike” ulazi ove jeseni u treću godinu, a dve strane su tokom leta dogovorile produžetak ugovora.

Kako je i bilo najavljeno pre nedelju dana, sinoć je na prigodnoj svečanosti u pozorištu “Duško Radović” priređena promocija novih dresova za sezonu pred nama. Marketing sektor FK Partizan obelodanio je prošle nedelje da je tehnički partner crno-belih pripremio tri nove garniture dresova, a one su sinoć predstavljene javnosti.

Okupljenima se najpre obratio predsednik FK Partizan Milorad Vučelić koji je anegdotama o životu velikog partizanovca Duška Radovića napravio uvod u  svečanost. Potom je usledilo kratko obraćanje predstavnika Partizanovog tehničkog partnera, a zatim i kapitena Saše Ilića koji je imao tu čast da javnosti otkrije kako izgledaju nove garniture dresova.Već od danas svi prikazani dresovi moći će da se kupe u Crno-belim buticima i kroz NIKE distributivnu mrežu.

Foto: Katarina Cvijović
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Partizan predstavio nove dresove!”


« Easy Tiger 003

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook