Paris Fashion Week – Street Style Look

dana Feb17 2014

Milano Fashion Week je pred nama. A dok se reflektori još nisu zagrejali  obratićemo pažnju na uličnu modu Pariza u kojem je nedavno završena još jedna nedelja mode za sezonu jesen/zma 2014/2015.

Grčka modna blogerka Evangelie Smyrniotaki

Paris Fashion Week za sezonu proleće 2014. protekao je u sivilu i hladnom vremenu. Magija snežnog pokrivača je izostala. Nije bilo čak ni kiše koja bi, u nedostatku snega, pokušala da nadoknadi magiju zime.

Francuski stilista Melanie Huynh

Bez obzira na sve, topli kaputi, vunena man-style odela i varijanta crne odevne kombinacije “od glave do pete” i nisu tako loši.


Urednica “Harper’s Bazaar Russia” i ruska blogerka Miroslava Duma

Možda je i vama bliža moda koja ima prizvuk fantazije, ali ovi autfiti koje smo odabrali, su nosiviji. Mogu vam poslužiti u toku osmišljavanja sopstvene kombinacije dok je napolju i dalje hladno, nestrpljivo čekajući divno proleće i priliku da se obučemo po poslednjem trendu.


Photo credit: www.fashionising.com


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Paris Fashion Week – Street Style Look”


« Believe by Kristina Bekvalac

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook