Pantalone koje osvajaju na prvi korak

dana Jul14 2012

Ovog leta neka se vaše noge nađu u centru pažnje. Istaknite ih pantalonama koje nikada nisu bile tako upadljive i blistave.

Intenzivene boje, najluđi dezeni, geometrijske šare, sve je tu. Krojevi variraju od ravnih kratkih (Peter Som), do maksimalno dugih nogavica (Prabal Gurung) pa sve do lepršavih i širokih pantalona za koje se opredelio Salvatore Ferragamo.

A dezeni, ono što ih čini naročito interesantnim i što predstavlja glavni mamac za privlačenje pogleda, nikada nisu bili tako primamljivi. Tu su tropski motivi, kaleodoskopski efekti, jake, žive boje, metalni ukrasi, razigrana kašmir šara. Sve što je potrebno je odobrati omiljeni kroj ili šaru, i zabava može da počne.

Photo credit: vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pantalone koje osvajaju na prvi korak”


« Dahlia Elite Model Look Srbija 2012

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook