Pametnom kupovinom do trendi letnjeg look-a

dana Jul29 2013

Sa početkom svake sezone, razmišljamo o kupovini nove garderobe, a kako biste uštedele novac i kupile nekoliko odevnih komada koje ćete lako kombinovati u mnogim prilikama, predstavljamo vam u koje komade možete mudro da investirate.

Često se dešava da tek kada se vratite iz šopinga uvidite da niste dobro kupovali i da ste potrošili dosta novca, a da opet “nemate šta da obučete”, odnosno nemate outfit kakav ste želele. Kako biste izbegle ovakav ishod, najbolje je da pre šopinga prvo sredite plakar i vidite sa čim raspolažete i šta vam nedostaje. Nakon toga, provedite neko vreme na internet sajtovima sa garderobom i stajlinzima i tu možete da pronađete inspiraciju za vaš budući lični stil.

Kada ste videle koji stil vam se najviše dopada možete da krenete u razgledanje stvari sa najboljom drugaricom ili sestrom, ali samo u razgledanje, još nije vreme za šoping! Kada gledate i tražite stvari, dešava se da prenaglite sa odlukom i kupite nešto što vam uopšte nije potrebno. Iz tog razloga prvo obiđite sve butike, dobro pregledajte i isprobajte ponuđene komade, ali ne kupujte ništa. Pustite da prođe nekoliko dana od vašeg razgledanja jer ćete tek tada imati pravu sliku o tome šta vam zaista treba, a bez kog izdatka možete da ispratite sezonu. Ukoliko još uvek smatrate da je pametno kupiti željeni komad, to je prava odluka i mudra kupovina.

Za dobar outfit koji možete da nosite u svim prilikama i da istovremeno budete i elegantni i ležerni potrebno vam je: dobar par farmerki, probajte dečački model, one su malo šire, veoma udobne, trendi i obožavaćete ih, a sigurno će se nositi i narednih sezona, stoga je to prava investicija. Uz nove farmerke, kupite i nezaobilazne starke koje možete kombinovati i uz farmerke i sako i uz haljinice… Kada smo kod obuće za večernje izlaske i svečanije prilike neophodna vam je cipela na štiklu. Jednostavne sandale sa kaišićem i lepom štiklom izgledaće glamurozno i atraktivno i neophodne su u svakom garderoberu i cipelaru dama.

Uz kvalitetne farmerke, cipele možete obući jednostavnu jednobojnu majicu i opet ćete biti elegantni i urbani, a ukoliko tome dodate i sako malo duže forme i kvalitetnog materijala, spremne ste za najraskošniji koktel. Tome dodajte pismo ili klač torbicu, ray ban naočare sa staklima u boji i upadljiv karmin i spremne ste za svaku priliku i dešavanja u kojima ćete ovako stilizovane i srećne dodatno uživati.

 

 

Izvor: naxi.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pametnom kupovinom do trendi letnjeg look-a”


« Opuštanje uz energični šejk

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook