Pal Zileri u Beogradu

dana Mar3 2012

U ponedeljak 5. 3. 2012. u K.C. BELEXPO -u održaće se revija  Pal Zileri brenda, sa početkom u 21h. To će biti trideset  prva revija WEST 65 PRESENTS – PAL ZILERI, na kojoj će biti predstavljena kolekcija za proleće/leto  2012.

Dugogodišnji zvanični partner i Generalni sponzor ove revije – kompanija PSP FARMAN – ponosno predstavlja svoj vodeći projekat u Srbiji –  WEST 65 – novi stambeno- poslovni kompleks,  čija je izgradnja započela na jednoj od najlepših lokacija na Novom Beogradu.

Večno priznata elegancija legendi francuskog i svetskog filma šezdesetih godina inspiracija su ovog brenda, dok kreacijama dominiraju elegantni kontrasti sive sa detaljima boje ciklama i svetlo sive sa protkanim nijansama lavanda plave. Letnji tonovi izraženi su kroz svetlo plavu i mornarsko plavu boju sa nagoveštajima jarko žute, kao i denim plavu sa mlečno belom.

Mnoge poznate ličnosti širom sveta su klijenti i promoteri firme PAL ZILERI, među kojima se izdvajaju Romano Prodi, Silvio Berluskoni, Pipo Baudo, Toto Kotunjo,  Franko  Nero, Oliver Birof, Lotar Mateus, Roberto Bađo, Fabio Kapelo, Dejan Savićević i drugi.


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pal Zileri u Beogradu”


« Mikser vintage market

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook