Otvorene prijave za izlaganje u MODAMO.kreARTiva CONCEPT STOREU!

dana Dec2 2013

Prateći trendove susednih modnih centara, krajem ove godine u Mostaru biće otvoren MODAMO.kreARTiva CONCEPT STORE.

Do sada su održaba dva Festivala dizajna i umetnosti MODAMO.kreARTiva a kako su probudili veliko interesovanje za proizvodima domaćih kreativnih ljudi ne čudi činjenica da je organizacioni tim najavio otvarenje MODAMO.kreARTiva CONCEPT STOREA.

„Biti će to mali dućan prepun stila.“, kako kažu devojke sa sajta MODAMO.info. „Ove godine stojimo pred ciljem koji smo si zadali prije prve MODAMO.kreARTive, a on je bio otvorenje dućana u kojem će se moći kupiti artikli naših kreARTivaca. Danas stojimo pred vratima tog cilja koji se ostvaruje u formi MODAMO.kreARTiva CONCEPT STOREA. Bit će to mjesto koje će omogućiti da naš Festival bude ‘otvoren’ kroz cijelu godinu. Uz ručno izrađene do savršenstva u svakom detalju, proizvode naših najboljih kreARTivaca ćete moći kupiti odmah na licu mjesta – bez naručivanja, bez čekanja, bez poštarine. Oni najbolji će zasjati na našim policama, a drago nam je reći da sada već većina njih radi na posebnim limited edition kolekcijama koje će biti dostupne samo u MODAMO.kreARTiva CONCEPT STOREU.“, poručuju organizatorke.

Od jutros je na sledećem  LINKU  dostupan za preuzimanje i prijavni obrazac za izlaganje u MODAMO.kreARTiva CONCEPT STOREU. Poziv za izlaganje je otvoren celu godinu, no oni koji žele izlagati od samog početka rada CONCEPT STOREA bi trebali svoje prijave poslati do 5.12.2013 na email adresu kreartiva@modamo.info.

„Naravno na vrijeme ćemo sve one koji žele, pozvati na otvorenje našeg storea, zato neka nas za nove informacije prate kroz medije i društvene mreže, a za sada je dovoljno reći –  svi vi koji volite lijepe stvari, imate stila i želite nešto jedinstveno s domaćim potpisom – sačekajte za kupovinu blagdanskih poklona jer MODAMO.kreARTiva CONCEPT STORE dolazi u grad.“, poručuju iz MODAMO.kreARTiva stožera.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvorene prijave za izlaganje u MODAMO.kreARTiva CONCEPT STOREU!”


« Međunarodna konferencija o pakovanju proizvoda Packtivity 3

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook