Otvoren Roi et Moi atelje

dana Feb27 2013

Ovih dana Beograd je postao bogatiji za još jedan ekskluzivni modni atelje u samom srcu grada, u najvažnijoj pešačkoj zoni, Knez Mihajlovoj ulici. U pitanju je Roi et Moi je brend koji kombinuje francuski šik uz ruski aristokratski dodir.

Roi et Moi odeća ne menja suštinu, ona samo elegantno zaokružuje ličnost. Odeća i modni detalji su vanvremenski šik, sofisticirani, nehajno luksuzni i baš zato potpuno jednistveni. Fokus je na kvalitetu materijala i preciznim krojevima, a visoko postavljeni standardi beskompromisno se poštuju u svim fazama izrade. Upravo zbog ovih visoko postavljenih standarda sada će Roi et Moi klijenti moći da se i sami uvere u to.

U Roi et Moi ateljeu će moći da pronađu aktuelne modele, ali će istovremeno moći da udahnu atmosferu kolekcija u pripremi i da osete užurbani bit modnih radnika. Umesto gotovih kreacija tu je krojački metar i ručno ispisan dnevnik svakog kupca. Svaka od kreacija prilagođava se merama, a u dnevnik se beleže sve želje, napomene i porudžbine čime se uživanje u kupovini podiže na novi nivo. Personalizovana usluga jeste ono čime se atelje ponosi, kada poželite da u ugodnom ambijentu pogledate kreacije zakažite svoj sastanak na broj 011 218 60 65. U sasvim posebnom modnom univerzumu izaberite Roi et Moi kreaciju za sebe, koju će zatim vredan tim prilagoditi vašim merama.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvoren Roi et Moi atelje”


« Kustosiranje – Prolećni izložbeni projekat u DOB-u 2013.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook