Otvoren Re:make festival

dana Nov1 2012

Sinoć je u prostorijama KC Grad u Beogradu, bogatim programom otvoren drugi po redu Re:make festival.

Radi se o nizu kreativnih intervencija, reciklaže i redizajna, u čemu mogu da učestvuju i sami posetioci kroz brojne radionice na tu temu. Festival se održava od 31. oktobra do 4. novembra u prostorima KC Grad, Fakulteta za medije i komunikacije i klubu Krug.

Gužva, domaća atmosfera, uz rakiju i čvarke, svakako je obećavala dobar provod. Mogli smo da uživamo u sjajnoj izložbi remake kreativaca i prekrasnim haljinama koje su devojke zavidno iznele pred mnogobrojnim posetiocima.

Obratili su nam se direktorka festivala Dejana Popović , glumica Neda Arnerić kao i poznati Beogradski umetnik Aleksandar Grigorijević. U muzičkom delu videli smo nastupe gostiju eksperimentalnog zvuka iz Švajcarske: Flo Kufmann i Storm. Posebu pažnju su zasigurno privukli Strotter Inst koji demonstriraju sviranje na biljkama i raznim predmetima.

Kroz tri dela ovog festivala: ReSet, ReThink i ReCreate, u sklopu debata, predavanja i gore navedenih radionica možete steći novo iskustvo, upoznati niz mladih umetnika, te se fantastično provesti na jedan malo drugačiji način.

Šta još da Vam kažemo…. dođite da se rimejkujemo!


Filipa Huljev
je Splićanka. Razmažena , tvrdoglava i mama jednog šmekera. Fav.quote: Art is only way to run without leaving home. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvoren Re:make festival”


« Treći dan 32. Beogradske nedelje mode

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook