Otvoren MODAMO.kreARTiva Concept Store!

dana Dec20 2013

Kao što je i najavljeno, konačno je otvoren dugo očekivani MODAMO.kreARTiva Concept Store u Mostaru na adresi Kneza Branimira 6 (SPC Rondo). Nešto pre službenog otvarenja koje je bilo zakazano u 18:00h, izlagači su se okupili u Storeu kako bi videli svoj rad, po prvi puta predstavljen u formi Concept Storea, a  službeno otvarenje je obilježeno tako što su se okupili ispred kako bi užvali u premijernom predstavljanju izloga.

„Upravo ovo što sada vidite je ono što želimo naglasiti kroz MODAMO.kreARTiva Concept Store. Dakle tu se ne radi o statičnom dućanu, nego o mjestu koje će disati zajedno s našim izlagačima i uvijek poprimati novi izgled. Kako Store, tako i naš izlog kojeg ćemo uvijek pomno osmišljavati.“, prokomentirala je Ana Ćavar, urednica portala MODAMO.info.

„Store smo otvorili s postavkom od 18 izlagača, redom sve prepoznatljivih imena s naše kreARTivne scene. Vjerujemo da će posjetitelji prepoznati ovaj projekt te nam tako podržati i naš naum da Store konstantno obogaćujemo novim artiklima i novim izlagačima. Ono što nam je drago jeste da smo pokazali da je Bosna i Hercegovina bogata mladim, uspješnim kreARTivnim ljudima koji uistinu izrađuju fantastične stvari. Ponosni smo jer smo omogućili da radove svih njih nađete na jednom mjestu – u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu i što je grad dobio mjesto gdje sebi ili dragoj osobi možete kupiti komad nakita, torbu ili neki odjevni artikal koji će biti jedinstven i s etiketom MADE in BiH.“, dodaje Ana.

Store je otvoren radnim danima od 10:00h – 18:00h kao i  subotom od 10:00h – 14:00h. Kako izgleda Concept Store, šta sve u njemu možete pronaći pronaći, kao i delić atmosfere sa sinoćnjeg  otvorenja  pogledajte u galeriji.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvoren MODAMO.kreARTiva Concept Store!”


« Refleksija klasične umetnosti na savremeni dizajn upotrebnih predmeta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook