Otvoren 21. Maybelline Fashion Selection

dana Oct10 2012

U ponedeljak, u prepunoj Kombank areni, uz zvuke muzike i inserte iz televizijskih emisija koje smo nekada voleli spektakularnom revijom Back to the Future otvoren 21. Maybelline Fashion Selection.

Ovoj reviji prethodila je “Backstage Trends by Maybelline New York”, revija generalnog i make-up sponzora. U izvođenju Aleksandra Đikića, zvaničnog Maybelline i Fashion Selection šminkera, revija je bila inspirisana Njujorškom nedeljom mode i predstavila je najnovije trendove u šminkanju koji će obeležiti sezonu jesen/zima 2012/2013.

Back to the Future revija, koja je više podsećala na performans, na zanimljiv način spojila je sadašnjost i budućnost, a sve to predstavljeno kroz skečeve na samoj sceni.

Gospoda u kreacijama muškog modnog brenda Valter i dame u modelima dizajnera iz concept radnje Kolabs, pokušali su da daju odgovor na pitanje da li se vraćamo u budućnost ili prošlost dolazi u sadašnjost.

Zvezde prošlog vremena, koje su ostavile trag na javnoj sceni, pa samim tim i trag na životima svojih savremenika, spojile su svoju energiju sa svojim pandanima u sadašnjosti, pa su tako pistom prošetali Dina Čolić i Dušica Spasić, Neven Bošković i Vuk Vukićević, Minja Subota i Slavko Beleslin, Danica Maksimović i Mirka Vasiljević, Slađana Milošević, Dejan Cukić, Milojko Pantić, Miljan Milićević i Ivan Tešanović, Konstantin Kostjukov i Milan Gromilić, Tanja Jovićević i Aleksandra Bijelić, Suzana Mančić i Aleksandra Gudelj, Dubravka Marković i Lazar Sakan, Petar Božić, Ekstra Nena.

21. Maybelline Fashion Selection trajaće do 20. oktobra, a ljubitelje mode očekuje još mnoštvo zanimljivih revija.


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvoren 21. Maybelline Fashion Selection”


« JOVANA PETROVIĆ pobednik „Ušće FashionBloger“

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook