Otvoren 20. jubilarni Maybelline Fashion Selection

dana Mar27 2012

Velikom proslavom 10 godina rada modne agencije Select i retrospektivnom revijom učesnika na dosadašnjim Fashion Selectionima, sinoć je u Beogradskoj areni otvoren 20. jubilarni Maybelline Fashion Selection.

Uz program koji su vodili Miloš Milovanović i Vanja Milačić posetioci su imali prilike da se podsete svega onoga što je obeležilo Fashion Selection u poslednjih 10 godina.

Na reviji, na kojoj su učestvovale brojne poznate ličnosti, prikazani su modeli mnogih dizajnera i brendova koji su obeležili Fashion Selection.

Proglašeni su najbolja manekenka i najbolji maneken prve decenije Selecta Ivana Stanimirović i Saša Denčić, a program je završen uz konfete i pesmu “We are the champions” predstavljanjem tima modne agencije Select.


Titina Miltenović
je diplomirani filolog, arhitektonski tehničar, balerina, ilustrator i glumica sa vrlo širokom interesnom sferom i vrlo britkim umom ;) ali vrlo lenja kad se radi o stvarima koje je ne zanimaju. Veliki je zaljubljenik u modu i povremeni stanovnik Pariza. Volela bi da vidi svet...korak po korak.Autor je modnog bloga Chez Titina Chez Titina | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvoren 20. jubilarni Maybelline Fashion Selection”


« Neodoljivi cvetni dezeni za proleće

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook