Otvaranje modnog studia Zorannah`s Fashion Corner

dana Oct5 2012

Danas, 5. oktobra, sa početkom u 18 časova, najavljeno je otvaranje modnog studija “Zorannah’s Fashion Corner”, koji se nalazi na Novom beogradu (Belville- zgrada Mimoze), poznate modne blogerke Zorane Jovanović, čiji je blog Zorannah’s Fashion Corner svakodnevno inspiriše veliki broj devojaka širom Srbije.

Osnovni moto kojim se vodi ova dvadesetdvogodišnja Beograđanka je spajanje nespojivog. “Male stvari su u životu sve, a  stil relativan pojam – nesto što se uči i ne može kupiti novcem. Najlakše je skinuti lutku u nekom izlogu. Treba biti svoj”, kaže Zorana Jovanović.

Svoju strast prema modi Zorana sada predstavlja i u modnom studiu Zorannah`s Fashion Corner, u kome zainteresovani mogu pronaći najnovije modeli garderobe koju sama dizajnira, a pored odeće tu je i obuća kao i modni detalji bez kojih ona ne bi mogla zamisliti nijedan stajling.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvaranje modnog studia Zorannah`s Fashion Corner”


« Sava vozači se više zabavljaju 2.deo!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook