OTVARANJE IZLOŽBE najboljih fotografija

dana Nov21 2012

Od aprila meseca ljubitelji fotografije imali su priliku da se takmiče na konkursima Fotomaratona, ali i da steknu nove veštine i znanja na radionicama tokom leta. Temeljne pripreme za manifestaciju 4. Fotomaratona urodile su plodom i sada vreme je da se na izložbi predstave najuspešnije fotografije.

Datum svečanog otvaranja izložbe zakazan je za petak 23. novembar u 19h. Lokacija je Novosadska Caffe Knjižara (ul. Modene 2) u samom centru Novog Sada. Ovaj fantastičan prostor svojim gostima nudi mogućnost da uz odličnu kafu prelistaju i sjajne knjige, a od 23. do 30. novembra pogledaju najbolje fotografije ovogodišnjeg Fotomaratona.

Posetioci će imati priliku da vide selekciju od 60 fotografija prema izboru žirija, a vrhunac večeri biće proglašenje pobednika manifestacije i dodela nagrada.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Izvor: fotomaraton.rs


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “OTVARANJE IZLOŽBE najboljih fotografija”


« Dvadeset godina rada kreatorskog dua JSP

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook