Otvara se umetničko zanatska galerija Art Forma

dana Feb14 2014

Art Forma je umetničko zanatska galerija koja okuplja više dizajnera i umetnika koji se bave izradom unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću i prirodne kozmetike, u stalnoj postavci, ali u svom programu sadrži i realizaciju raznih umetničkih projekata, tematskih izložbi i sl.Zvanično otvaranje umetničko zanatske gaerije zakazano je za Dan zaljubljenih, odnosno 14. februar sa početkom od 18h, u Beogradu.

Pored lepog i kreativnog druženja sa Art Forminim umetnicima, muzičkog programa i prijatne atmosfere uz vino i kolače, očekuju vas i posebne dizajnerske kolekcije posvećene zaljubljenima, što ujendo predstavlja jedinstvenu priliku da dragu osobu obradujete unikatnim poklonom i to, naravno, sa velikim promotivnim popustom.

Osnovni koncept “Art Forme” je promo i plasman domaćih dizajnerskih i umetničkih etiketa i autora, približavanje njihovih radova široj publici, ali i kreiranje tržišta za unikate i njihovo pozicioniranje u odnosu na industrijske, uniformisane proizvode. Glavni cilj galerije je da potrošačima pruži alternativnu ponudu originalnih i kvalitetnih radova. Mnogi dizajneri okupljeni u galeriji, bave se i redizajnom i reciklažom upotrebnih predmeta i time doprinose jačanju ekološke svesti u Srbiji.

 

Art Forma Gallery
Otvaranje: 14. februar, 18:00
Beograd – Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu)
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvara se umetničko zanatska galerija Art Forma”


« 15. Festival studentskog filma – produžen rok za prijave

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook