Otmena ironija Ines Janković

dana May23 2012

Prekrasna, mlada dizajnerka Ines Janković, mesec dana nakon modne groznice koju su nam u paru upriličili Amstel fashion week, odnosno Fashion selection, predstavila nam se sa svojom najnovijom kolekcijom elegantnih toaleta iz Ines atelier linije u neobičnom ali odličnom ambijentu Supermarketa.

Ines koja je studije dizajna usavršila na Evropskom institutu dizajna (IED) i čuvenom italijanskom Institutu Marangoni, nakon karijere u dizajnu enterijera preselila se 2011.godine u modnu sferu i od tada polako ali sigurnim koracima kroči svoj put ka domaćoj modnoj sceni gde već ima armiju obožavatelja svog rada.

Priču koju nam je Ines započela sa prošlogodišnjom kolekcijom ’’Birkin Rapsody’’, kada ju je beogradska publika prvi put upoznala, ovaj put nastavlja u jednoj luksuznijoj atmosferi ali opet sa dozom romantike kojoj je verna od početka.

Sjajnu kolekciju prvo smo imali prilike da vidimo putem fantastičnog lookbook-a koji joj je prethodio kada nas je set fotografija Zorana Trifunovića oduševio i najavio jedan divan ugođaj na  predstojećoj reviji.

Sa dozom romantike, elegancije i zavodljivosti najnovija kolekcija ’’Otmena ironija’’ oduševila je publiku kreacijama koje su kreirane za jednu sigurnu, ambicioznu i ispunjenu ženu.

Inspirisana senzibilitetom, delima i životom slavne slikarke, Tamare de Lempicki, kolekcijom “Classy irony “, dominiraju seksipilne haljine, asimetrični i simetrični sportsko/elegantni sakoi kao i lagane košulje.

Celom kolekcijom provlače se jake boje, jednostavna, uzana forma i doza elegancije sa sparkle momentom.Vrlo nosiva, elegantna i prefinjena kolekcija Ines Janković posle revije Ane Ljubinković na 31.Amstel fashion week-u, druga je kolekcija koja nam je osvežila domaće, modno proleće jednom prefinjenom i kvalitetnom atmosferom.

U iščekivanju novih kreacija iz Ines atelier linije, ostavljamo vas sa slikama sa revije.Uživajte.

photo Aleksandra Carević


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otmena ironija Ines Janković”


« Sergio Rossi S/S 2012

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook