Osvojite stipendiju na MHMK Univerzitet u Nemačkoj

dana Apr21 2013

Šta je budućnost medija? Kako je trending i kako će ova promena uticati na vaš život? Medijski obrasci se transformišu ubrzanim tempom. Mi smo tu u ključnom trenutku gde tradicionalni modeli pomažu oblikovanju budućih standard.

MHMK poziva mlade, kreativne talente da razviju ideje i projekte inspirisane “vašim medija scenarijom” i da osvoje jednu od šest stipendija, čija ukupna vrednost iznosi 95,850 €za osnovne i master programe na engleskom za 2013/2014 u medijima, komunikaciji i dizajnu u Minhenu, Hamburgu ili Berlinu.

MHMK je nemački vodeći univerzitet za medije i komunikaciju, sa preko 2000 studenata i oko 80 profesora na pet lokacija ( Minhen, Štutgard, Keln, Hamburg i Berlin). MHMK je povezan sa širokom mrežom ustanova, medijskih preduzeća i dizajn industrijom.

Razvij svoj koncept i pokaži svoju kreativnost istražujući “svoj medijski scenario” – svoje ideje, svoja mišljenja, svoje snove o “budućem medijskom scenariju”. Danas živimo u stalnom kontaktu sa medijima da li sa TV-om, internetom, ili kroz društvene medije.

Konkurs je otvoren za međunarodne učenike uzrasta od 18 do 28 godina za osnovne studije Media and Communication Design i Media and Communication Management i za uzrast od 22 do 38 godina za master programe Media and Communication Management i Media and Design.

Odabrani projekti i fotografije biće objavljeni na www.youcreatemedia.com. Projekti i fotografije mogu dobiti ocene, komentare ili biti sponzorisani od strane korisnika interneta preko Facebook newsfeed.

Saznajte kako da učestvujete i podnesete prijavu na www.youcreatemedia.com

Stručni žiri će nagraditi najbolje radove stipendijama.

Rok za podnošenje projekata je 25. jun 2013.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Osvojite stipendiju na MHMK Univerzitet u Nemačkoj”


« Svečano zatvaranje i dodela nagrada

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook