Orlovi stigli u Rusiju

dana Jun13 2018

Reprezentacija Srbije doputovalaje u Rusiju gde je 17, 22. i 27.jun očekuju dueli u grupi na Svetskom prvenstvu protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila. Orlovi su ispraćeni sa aerodroma „Nikola Tesla“ uz zvuke pesme „Pukni zoro“ i tortu koju si isekli kapiten Aleksandar Kolarov i selektor Mladen Krstajić.

Posle prijatnog dvočasovnog leta Orlovi su sleteli u Kaliningrad a odatle produžili u svoju bazu tokom boravka u Rusiji, Svetlogorsk. Ono što je odmah bilo primetno jesu veoma izražene bezbednosne mere od strane domaćina, ali i ljubaznost na svakom koraku ljudi koji učestvuju u organizaciji šampionata.

Reprezentacija Srbije trenira u Svetlogorsku, bazi Orlova na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Svi igrači su bili u trenažnom procesu, a pred brojnim predstavncima medija, pre treninga, pojavili su se Aleksandar Prijović i Marko Grujić.

 

Fokus igrača i stručnog štaba je samo na prvi naredni meč, susret sa Kostarikom, 17.juna (14,00 po našem vremenu), a to je potvrdio i momak koji je Srbiju, onim golom protiv Gruzije, odveo na samit najboljih reprezentacija sveta.

-Kostarika je za nas finale. O drugim rivalima ne treba sada pričati. Radili smo analizu te reprezentacije. Imaju i vrlina i mana, ali o tome nije moje da pričam, jer ima u stručnom štabu boljih stručnjaka od mene koji se time bave – rekao je Aleksandar Prijović uz podsećanje da je Prvenstvo u Rusiji događaj broj jedan u svetu.

Srbin iz Švajcarske, igrač koji je nastupao u mlađim selekcijama za „sajdzije“, a onda odabrao Srbiju…

-Nosio sam dres obe reprezentacije, biće to možda čudan osećaj, jer sam igrao sa velikim brojem igrača koji sada nastupaju za najbolju selekciju Švajcarske. Motiv je veliki, želja da se ostavi što bolji utisak. Ima tamo mnogo Balkanaca, biće to specijalni derbi.Ne postoji osoba koja će biti motivisanija za taj meč od mene.

Protiv Gruzije postigao je gol koji je odveo Srbiju na Mundijal, Prijović ne krije da ne bi ništa menjao za uvodni meč na Svetskom prvenstvu.

-Zašto bi to radio, ako mogu da postignem gol i protiv Kostarike. Taj gol protiv Gruzije bio mi je prvi u dresu Srbije, pokazalo se kao veoma važan za tim, uticao je da ostvarim svoj san i da sada zajedno sa saigračima uživam u svakom trenutku boravka u Rusiji – naglasio je Aleksandar Prijović.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Orlovi stigli u Rusiju”


« Uhvati ritam-festival moderne igre koji pomera granice

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook