Orhideja ljubičasta je boja za 2014. godinu

dana Dec10 2013

Pantone, internacionalna kompanija koja važi za apsolutni autoritet u svetu boja, proglasila je nijansu ljubičaste, odnosno u bukvalnom prevodu, “blistavu orhideju” (Radiant Orchid) za boju u 2014-oj godini!

Trinaestu godinu za redom, Pantone bira boju koja će dominirati tokom određene godine u svetu enterijera, mode, lepote, ali i kao ultimate boja za gadgete i proizvode u beloj tehnici.

I dok polako otpozdravljamo smaragdno zelenu koja je bila Pantone boja za 2013. godinu, ne možemo a da ne primetimo da je pink ljubičasta (tehničko ime Pantone 18-3224) već bila prisutna delimično i u 2013. godini.

Zahvaljujući velikom broju kreatora tokom septembra na svetskim modnim pistama smo videli spektar nijansi Radiant Orchid boje, pogotovo su se s njom igrali Raf Simons u Diorovoj kolekciji ali i Pribal Gurung, Versace i Christopher Kane.

“Pokušali smo da napravimo savršenu fuziju jarko ljubičaste i ciklama ljubičaste, uz pink senke. Konačna “Radiant Orchid” izaziva i inpsiriše sigurnost, istovremeno zračeći ljubavlju i nežnošću. To je ljubičasta koja osvaja, ona koja vas privlači svojim neverovatnim šarmom,” stoji u saopštenju kompanije Pantone.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Orhideja ljubičasta je boja za 2014. godinu”


« Victoria Beckham za Vogue Paris

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook