Organizacija “Slavimo umetnost” i Style.rs nagrađuju

dana Sep26 2016

Posle letnje pauze ekipa organizacije “Slavimo umetnost” otvara novu sezonu umetničkog duha u petak 30. septembra na Splavu Šlep, koja će ujedno biti i najava njihovih programa koje organizovati tokom zime. Žurke, izložbe, radionice, projekcije filmova, za svakoga po nešto.

#Slavimoumetnost je mlada organizacija koja ima cilj da promoviše sve one umetnike u duši, koji nemaju priliku ili im je jednostavno potrebna pomoć oko realizacije svojih ideja i promovisanja onoga što rade. Svako ko želi da pokaže nešto od svog talenta trebalo bi da ih kontaktira i dogovori sa njima saradnju!

Prethodnih godinu dana su organizovali žurke u klubovima kao što su Mladost Ludost, Tube, splav Povetarac, izložbe u galeriji Štab i ideja im je da se okupe svi umetnički fakulteti – dobrodošli su studenti sa Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umetnosti, Fakulteta dramskih umetnosti , Muzičke akademije , FMK-a, Akademije umetnosti  a i  svi ostali koji nisu sa ovih fakulteta ili više nisu student, dobrodošli su da se priključe druženju u umetničkom ambijentu.

Cena karte za žurku na Šlepu biće 200 din, a za sve rezervacije možete se obratiti organizaciji na mail slavimoumetnost@gmail.com.

Delimo pet puta po dve karte. Sve što je potrebno je da do četvrtka 29. septembra u podne ispunite sledeće uslove:

  1. lajkujete našu facebook stranu
  2. lajkujete facebook stranu organizacije Slavimo umetnost
  3.  zapratite nas na Instagramu i repostujete fotografiju događaja, i
  4. postavite komentar ispod vesti zašto baš vas da odaberemo.

Dobitnike ćemo postaviti na našoj Facebook strani i Instagramu u četvrtak. Organizacija će vas dodati na svoj spisak.

Srećno !


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, nagradne igre, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Organizacija “Slavimo umetnost” i Style.rs nagrađuju”


« Grad Beograd i Viber vas pozivaju na promociju BGD stikera

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook