Održana zabava povodom predstavljanja magazina MOGUL

dana Jun28 2013

Promociji prvog broja MOGUL magazina u hotelu Metropol Palace, prisustvovalo je više od 200 zvanica među kojima su bili brojni biznismeni i umetnici čime je ovaj novi magazin uspeo da ostvari svoj moto “business and pleasure”.

Na više nego uspešnoj zabavi, viđeni su: Vesna Čipćić, Danijela Vranješ, Suzana Mančić, Snežana Dakić Mikić, Bebi Dol, Nevena Božović, Miodrag Tabački, Lokica Stefanović, Vesna de Vinča, Slobodan Stefanović, Jasmina Sanader, Natalija Dević I mnogi drugi.

MOGUL označava uspešnu poslovnu osobu ili magnata, koji je sam sagradio i stvorio značajnu poslovnu imperiju: Opra Vinfri – medijski mogul, Madona – pop mogul, Tom Ford – modni mogul. U skladu sa značenjem naziva časopisa, ciljna grupa su uspešne, uticajne, situirane osobe, spremne da investiraju u ideje koje im MOGUL prikazuje na svojim stranicama.

MOGUL se bavi umetnošću, ekskluzivnim turističkim destinacijama, modom, automobilima, nakitom, parfemima, welnesom, gastronomijom, klabingom, antikvitetima, enterijerom i da ne nabrajamo dalje svaku moguću ekskluzivu koja zanima osobe prefinjenog stila.

Osnivači i urednici časopisa su poznati dizajner, Bata Spasojevic i Dragoljub Jovanovic, autor antiejdzing programa “Corpus35”. Časopis izlazi kvartalno, na 196 strane luksuzne hartije, savremenog dizajna. MOGUL se distribuira besplatno u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji. Urednici ovog prestižnog magazina naglašavaju da će uvek između dva broja, na raznim mestima u regionu, organizovati slična okupljanja na kojima će se uz prijatno druženje stvarati nova poslovna poznanstva ali i organizovati značajne humanitarne akcije.
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

 1. 1

  S POSTOVANJEM,
  PONOSNI STO POSTOJITE.
  VISOKA KULTURNA I UMETNICKA VREDNOST POTREBNA SVIMA.

  HVALA.

  MOLIM VAS POSALJITE MI JEDAN PRIMERAK CASOPISA
  MOGUL.

  RADE VASOVIC
  SRBIJA, VRBAS,21460. 7. JULA 64

  28 Jun

Odgovori na “Održana zabava povodom predstavljanja magazina MOGUL”


« Oboji moj svet!

RSS trendovi

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook