Održana štafetna trka na Košutnjaku

dana May29 2017

Proteklog vikenda na Atletskom stadionu na Košutnjaku organizovan je novi  X-Challenge trening koji je okupio više od 150 ljubitelja trčanja, a najizazovniji deo događaja bila je štafetna trka 4 x 100 metara. U trci su učestvovala 22 tima u muškom, ženskom i mešovitom sastavu, a članovi 3 najbrža tima, „Amateri“, „Mitohondrije“ i „BRC“ su osvojili Reebok PrintSmooth patike.

Trčanje je već par godina omiljeni sport mnogih ljubitelja individualnih sportova, a zahvaljujući Reebok brendu na Košutnjaku je organizovan događaj koji je okupio ne samo ljubitelje trčanja već i njihove porodice, prijatelje i sve one koji su želeli da navijaju za svoje favorite, da se druže, dobro zabave, razmene iskustva i pozitivnu energiju.

Poznati fitnes instruktor Dario Ćirić je vodio zagrevanje i prvi deo treninga, a svakim novim istrčanim kilometrom i krugom takmičari su se susretali sa po jednim zabavnim iznenađenjem (nekad su to bili baloni od pene, nekada devojke koje su ih prskale vodom ili konopac koji je trebalo preskočiti i muzički preformans uživo….). Svi zajedno su istrčali preko 600 krugova na Atletskom stadionu, a nakon toga je održana štafetna trka u kojoj su PrintSmooth patike bile „štafeta“ koja se predavala između članova tima.

Reč je o vrlo popularnom modelu patike za sve ljubitelje trčanja koji žele udobnu, prilagodljivu obuću modernog i upečatljivog izgleda. Ove patike mogu da odgovore na različite potrebe i dinamike treninga, ali i različite tipove trčanja što ih čini idealnim za sve fitnes aktivnosti koje u osnovi imaju trčanje. Uz muzički performans DJ BeGe Fanka i rep nastup MC Cjofe njihovi prijatelji su ih bodrili sve do poslednjeg kruga, a za kraj ovog zabavno-sportskog događaja poznati bend „Sevdah Baby“ održao je mini koncert i završio X-Challenge Running trening uz pesmu „Ljubi me brzo, žurim“.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana štafetna trka na Košutnjaku”


« Nova knjiga Rista Lazarova u izdanju Arhipelaga

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook