Održana revija Pal Zileri no. 32

dana Sep14 2012

U prepunom  Belexpu, održana je trideset i druga Pal Zileri revija i predstavljena je kolekcija za jesen/zimu 2012/2013.

Ova priznata manifestacija – predvodnica svake modne sezone u našoj zemlji – predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća PAL ZILERI jedne od vodećih svetskih robnih marki za mušku modu.

Naslovne strane magazine Lajf, stil legendarnih magnata Vol Strita i Avenije Medison, sofisticirana elegancija Hičkokovih glumaca…sve je to deo mašte i glamura „pedesetih“ godina dvadesetog veka – izvora inspiracije za kolekciju  Pal Zileri jesen/zima ’12-’13.

Tradicija Pal Zileri revije da svaki put pistom proseta i specijalni gost, i ovoga puta je to bio legenda narodne muzike Miroslav Ilić.


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana revija Pal Zileri no. 32”


« Osamite se

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook