Održana prva Pro-Femine konferencija!

dana Apr9 2013

U organizaciji magazina Lepota i zdravlje održana je prva konferencija Pro-Femine u hotelu Hayatt u Beogradu. Na jednom mestu okupio se veliki broj dama iz sveta novinarstva, blogginga, biznisa, književnosti, PR-a i iz svih svera društva, iz čitavog regiona. Program konferencije činile su interesantne case study prezentacije, dok su paneli, na kojima su se sukobljavali stavovi učesnika, izazvali najviše pažnje i najviše komentara.

 

Konferencija sa velikim brojem učesnika bavila se najviše polažajem žena u društvu, u medijima i popularnoj kulturi, problemom multitaskinga, a rečenica šta žene žele, a čega se plaše u medijima se koristi kao najslikovitiji opis ove konferencije. Teme kao što su trudnoća u 21. veku, estetska hirurgija i moda su takođe bile neizbežne i jako propraćene teme jedne ovakve konferencije posvećene ženama.

Među učesnicima i gostima konferencije između ostalih našli su se Olja Balašević, Vedrana Rudan, Biljana Srbljanović, Nevena Rendeli, Biljana Cincarević, Duška Jovanić, Suzana Trninić, Ksenija Mijatović, Danica Vučinić, Marijana Mateus, Snežana Dakić, Valentina Obradović, Igor Todorović i drugi…
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana prva Pro-Femine konferencija!”


« Počinje regionalno najveća izložba modnih editorijala New Wave

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook