Održana press konferencija BG MEDIA FESTIVAL-a

dana Oct13 2017

Na prvoj konferenciji za medije povodom prvog BG Media Fesivala koji će biti održan od 1-3 decembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, govorili su neki od panelista i moderatora samog festivala. Bojana Janković direktor programa i glavni urednik EDU TVa, koja će učestvovati na panelu “Stvaramo li medijske i komunikacijske glupane”, istakla je kako ubrzano doba digitalizacije skraćuje pažnju i koncentraciju ljudi, pogotovo mladih, i kako sadržaji u medijima treba da se promene u edukativnom i obrazovnom smeru, kako bi se publika vratila na pravi put.

Prezenter vesti na RTSu, Vladimir Jelić, je govorio o svojoj branši. Šta je fenomen TV dnevnika i koliko je važno prezentovati vest na pravi način, pogotovo kada se sa srećnih vesti prelazi na tragične.

Među panelistima na konferenciji bila je i Branislava Antović, koja već 4 godine živi isključivo od svog bloga. Ona će na festivalu učestvovati na panelu ” Influence marketing” i kako je objasnila u novim medijima (društvenim mrežama) nisu potrebne samo krpice i dobre fotografije, već i obrazovanje i dobar strateški plan kako bi se od toga moglo živeti.

Miša Ćirić, voditelj i urednik emisije “Srbija expo” i generalni menadžer Dijaspora Grupe, biće jedan od panelista na panelu “Globalni brendovi”. On je istakao da je srpski globalni brend izvoz znanja u druge zemlje i da je sa jedne strane dobro što u svetu postoji slika da se u našoj zemlji nalaze stručnjaci iz raznih sfera, ali sa druge strane je loše što odlaze u druge zemlje.

Od moderatora festivala konefrenciji su prisustvovale Katarina Lazarević novinar i autor EDU TVa, Jovana Medić glavni urednik i voditelj IDJ TVa, Vladislava Matović DJ i voditelj Clubbing Tv Adria i Nela Bunčić prezenter BLIC TVa i PR menadžer BG Media Festivala, koje su pričale o panelima na kojima će moderirati, kao i koliko je su ovakvi događaji važni kako za polaznike u sferi medija i komunikacija tako i za one koji su uveliko u poslu, jer znanje može da se nauči, ali iskustvo mora de se stekne i prenese.

Na samom festivalu biće više od 120 profesionalaca: urednika, novinara, marketing i PR menadžera, kao i predsednika i direktora novinarskih udruženja, medijskih kuća i agencija za marketing i odnose s javnošću. Najvažniji deo programa su panel diskusije na temu budućnosti žurnalizma, marketinga i odnosa s javnošću. Festival je informativno-obrazovnog karaktera, odnosno na određenom broju panela dugogodišnji profesionalci će izneti deo iskustva koje bi pomoglo studentima i mladima na početku profesionalne karijere da steknu znanje koje ne mogu na univerzitetskim predavanjima. Na ostalim panelima stručnjaci će kroz diskusije ukrštati svoje projekcije o razvijanju medija, komuikacija i marketinga u budućnosti. Večernji program je za opuštanje nakon napornih diskusija ali i uspostavljanje poslovnih kontakata: Šou Zorana Kesića, koktel zabave i muzički program. Po završetku festivala svi slušaoci će dobiti zvaničan SERTIFIKAT o odslušanoj konferenciji BUDUĆNOST MEDIJA I KOMUNIKACIJA, na kojoj je govorilo 120 profesionalaca iz Italije, Rusije, Velike Britanije, Španije, Grčke, Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije.

Za dodatne informacije posetite sajt festivala www.bgmediafestival.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana press konferencija BG MEDIA FESTIVAL-a”


« Predstavljene kolekcije svetskih brendova

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook