Održana premijera bolivudskog filma Ratnik

dana Nov1 2018

Sinoć je u Jugoslovenskoj Kinoteci održana ekskluzivna projekcija bolivudskog hit filma “Warrior” (Ratnik) koji je tokom prošle godine delom sniman na lokacijama u Beogradu i Novom Sadu u saradnji sa srpskom produkcijskom kućom Clockwork Film. 

Na projekciji su prisustvovali ambasador Indije Subrat Batačari, kao i srpski paraolimpijci koji su u njemu učestvovali. 

Film “Warrior” je je inspirativna priča o trijumfu i snazi ljudskog duha, bazirana na istinitom događaju o sportisti koji je na vrhuncu svoje karijere doživeo nesreću. Nakon povrede je ostao paralizovan, a lekari su prognozirali da su male šanse da ikada ponovo prohoda. Zahvaljujući njegovoj odlučnosti, snazi volje i ogromnoj strasti prema sportu, Sandip ne samo da je ponovo prohodao, već se vratio u nacionalni tim snažniji nego ikad.

Film je producirao Sony Pictures Networks Production, a producent Pranjal Khandhdiya je specijalno za ovu priliku došao u Beograd.  

Reditelj filma, Shaad Ali jedan je od najtalentovanijih mlađih reditelja u Indiji, dok uloge u filmu tumače bolivudske zvezde poput: Diljit Dosanjh, Tapsee Pannu, Angad Bedi, Vijay Raaz …

Film “Warrior” je samo jedan u nizu bolivudskih hitova koji je produkcija Clockwork Film realizovala u Srbiji, a producent Aleksandar Conić je ovom prilikom izjavio: “Imali smo sreću da u protekle 4 godine radimo sa velikim glumačkim i rediteljskim imenima. Do sada je kroz naše projekte Srbiju posetilo preko 2 000 filmskih radnika i drago nam je da su našu zemlju zapamtili kao zemlju iskusnih filmskih profesionalaca i srdačnih ljudi koji imaju veliko poštovanje prema filmu, a kome snažnu podršku pružaju i državne institucije. Dolazak stranih produkcija, pruža šansu gradovima da od filmske industrije zarađuju milione, poput nekih drugih gradova u okruženju”.

Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da je filmu angažovano 30 fantastičnih srpskih paraolimpijaca kroz saradnju sa Paraolimpijskim komitetom Srbije. Srpski paraolimpijci su pokazali profesionalizam i talenat, ne samo vrhunskih sportista, već i glumaca.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana premijera bolivudskog filma Ratnik”


« Sajam posle Sajma: u Klubu čitalaca Arhipelag

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook