Održana deseta redovna sednica Skupštine KSS

dana Dec22 2017

Danas je u prostorijama „Kuće košarke“ održana deseta redovna sednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije.

Na ovoj sednici Skupštine su donete odluke o izmenama i dopunama Registracionog pravilnika KSS i Pravilnika o takmičenju KSS, radi usaglašavanja sa Zakonom o sportu.

Takođe, izvršena je popuna Upravnog odbora KSS, čiji je novi član postao predsednik Košarkaškog saveza Beograda Boško Adžić.

Košarkaški savez Srbije treću godinu zaredom zvanično proglašava najboljeg košarkaša i košarkašicu. Kao i prošle godine, kako bi izbor bio što objektivniji, KSS je proces glasanja poverio sportskim novinarima svih uglednih i tiražnih srpskih medija, koji prate košarku i aktivnosti KSS.

Prema izboru žirija, koji su činile sportske redakcije svih dnevnih novina, televizija sa nacionalnom frekvencijom, radio stanica sa nacionalnom frekvencijom, informativnih agencija, kao i najuglednijih internet portala koji prate zbivanja pod obručima i specijalizovanih košarkaških emisija, najbolji u 2017. godini su Jelena Milovanović i Bogdan Bogdanović!

Najbolja košarkašica Jelena Milovanović je sa 26 od 34 glasa odnela laskavo priznanje ispred prošlogodišnjeg laureata Sonje Petrović (šest glasova) i prvog dobitnika Ane Dabović (dva glasa)! Najbolji košarkaš Srbije u 2017. Bogdan Bogdanović je dobio čak 33 od 34 glasa, a jedan je dobio Boban Marjanović.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana deseta redovna sednica Skupštine KSS”


« Novi NIVEA proizvodi za lepše praznike

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook