Održan veliki kasting za prolećnu Nedelju mode

dana Mar19 2012

Tokom prethodnog vikenda u hotelu Continental u Beogradu održan je veliki kasting modnog studija Click povodom 31. Amstel Fashion Week-a, koji će biti održan od 31. marta do 7. aprila.

Na ovom uvodnom događaju ovog  najprestižnijeg modnog dešavanja u Srbiji, ali i u ovom delu Evrope, prisustvovalo je oko 150 najboljih srpskih manekenki i  manekena koji će nositi modele  na revijama u okviru. “Slatka groznica iščekivanja” obuzele je sve prisutne, od manekena, preko dizajnera, menadžera brendova, stilista, organizacionog tima, pa do direktora projekta Nenada Radujevića. Na kastingu su modele sa pažnjom gledali brojni poznati modni poslenici, a među njima svakako se ističu Dragana Ognjenović, Bata Spasojević, Boško Jakovljević, Ana Ljubinković, Iva Stefanović i mnogi drugi.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi:



Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održan veliki kasting za prolećnu Nedelju mode”


« Balmain jesen/zima 2012.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook