Održan sjajan vikend u Beogradu

dana Jan15 2018

Prethodnog vikenda svi posetioci BIG FASHION centra uživali su u sjajnom provodu .Nakon premijernog izvođenja, hit komedija “Mr Big u Beogradu” koja je oduševila publiku i za koju se tražilo mesto više početkom decembra, ova hit komedija ponovo je besplatno izvedena u atrijumu BIG FASHION centra u subotu, 13. januara, u 18 sati.

Marijana Mićić i Mirka Vasiljević u ulogama Mari i Saki, kao i Saša Joksimović koji igra Gagija ponovo su sve prisutne nasmejali do suza kadasu  se zajedno sreli u priči o njihovom ljubavnom trouglu. Šta je potrebno da Gagi uradi kako bi proveo mirno popodne sa Mari i šta Saki misli o ženskom treningu i pilatesu – samo su neke od  zanimljivih scena koje su oduševile publiku.

U nedelju, 14. januara, od 17 sati, posetioci BIG FASHION centra prisustvovali su i tribini “Jači od bola” poznatog pisca, predavača i trenera Siniše Ubovića.Zaslužujete divan život činjenicom da ste ovde i da vam je život podaren s dobrim razlogom. Imate pravo da se razvijate i da cvetate jer to je jedini istinski odraz vašeg postojanja“, poruka je Siniše Ubovića u novoj knjizi “Jači od bola”. U okviru događaja  organizovano je  potpisivanje knjige, kao i druženje sa čitaocima koji su ovom prilikom mogli uživo  da popričaju sa Sinišom na temu ličnog razvoja.

Ova knjiga  je osvrt na bol koji svako od nas nosi kroz život i sadrži praktična uputstva kako prevazići neke čak i najbolnije životne situacije. Govori se o razumevanju bola, zašto je nastao, odakle dolazi, šta znači i čemu nas uči. Kad razumemo bol, tek tada smo sposobni i spremni da ga prevaziđemo” – izjavio je Ubović.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održan sjajan vikend u Beogradu”


« Late Night Social Club u klubu Gadost

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook