Održan prvi „FashionBloger party“ ispred Ušće Naxi plaže

dana Sep10 2012

Povodom “Ušće FashionBloger” takmičenja u stajlingu sinoć je u okviru zatvaranja projekta Ušće open Air održan prvi FashionBloger party modnih blogera Srbije.

U Ženskom kutku Naxi plaže, više od 40 modnih blogera Srbije dočekalo je brojne Beograđane koji su želeli da saznaju nešto više o stilu, modnom blogingu i učešću u „Ušće Fashionbloger“ takmičenju u stajlingu.

Kako osmisliti najbolji “street style”, gde su “riznice” dobrih, a pristupačnih fashion detalja, ko su im uzori među stranim blogerima, koju kozmetiku koriste, kako komuniciraju sa brojnim čitaocima svojih postova bile su samo neke od tema koje su zanimale sve ljubitelje mode i modnog izražaja.

Green Line, Deichmann i Epilion su pripremili poklon iznenađenja za sve modne blogere, a u Clinique šminkernici svi zainteresovani mogli su isprobati nove make up proizvode koji su alergijski testirani i 100% bez mirisa.

Nagrada od 1.000 evra i karta za Fashion week London ili Milano 2013. je bila više nego dobra inspiracija mnogima da već sinoć stanu ispred Canon objektiva Srđana Kalinića, pokažu svoj „street style“, i prijave se za premijum modni događaj „Ušće FashionBloger“ takmičenje u stajlingu.

Svi zainteresovani za takmičenje mogu se prijaviti putem online prijave do 15. septembra na portalu fashionbloger.rs, a 16 finalista će se krajem septembra i početkom oktobra boriti za titulu prvog FashionBlogera u reality shopping takmičenju u ŠC Ušće.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održan prvi „FashionBloger party“ ispred Ušće Naxi plaže”


« Druženje stylers-a sa švedskim modnim brendom LINDEX

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook