Održan ASICS sportski dan sa Milošem Timotijevićem

dana Feb24 2017

ASICS sportski dan sa Milošem Timotijevićem, kao prva u nizu planiranih ASICS aktivnosti pred jubilarni Beogradski maraton, održan je juče u City Wellness-u. Poznati glumac koji je ambasador ASICS brenda bio je instruktor fitnesa predstavnicama lepšeg pola.

Tokom 65 godina Asics je neprestano ulagao u istraživanje i razvoj i to je ASICS učinilo najznačajnijim brendom kada su u pitanju patike za trčanje. Mnogi poznati maratonci nose upravo ASICS sportsku opremu. Na Njujorškom maratonu 50 posto trkača trči u ASICS patikama, a većina učesnika na Beogradskom maratonu takođe nosi ASICS opremu.

„Asics sportski dan je samo početak priprema za 30.Beogradski maraton, a očekuje nas još mnogo aktivnosti do tada. Veoma smo ponosni što već četvrtu godinu zaredom imamo priliku da budemo partneri sportskog spektakla koji se tradicionalno odvija u našem lepom gradu “ – izjavila Sandra Brašnjović  ispred ASICS Srbija tima.

ASICS je najpopularniji brend na svetu u kategoriji patika i opreme za trčanje, a treći po popularnosti u svetu sporta. Prepoznatljiv je po kvalitetu i specifičnoj nameni svojih proizvoda za svaku sportsku aktivnost. Proizvodi sportske, modne i svakodnevne ASICS opreme za žene, muškarce i decu,napravljeni su od materijala koji u potpunosti odgovaraju ljudskoj koži i 100 posto se ili delimično recikliraju Zahvaljujući stalnom napretku, ASICS svake godine osvaja mnogobrojne nagrade za svoja dostignuća i nastavja da opradava titulu najboljeg proizvođača patika na svetu.

Zvanični distributer brenda ASICS za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu je kompanija Univers Co, koja sa svojim maloprodajnim lancima „Tref Sport“ više od dvadeset godina uspešno posluje na našem tržištu.

Više fotografija i live video sa događaja možete pogledati na našoj Facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, sport | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održan ASICS sportski dan sa Milošem Timotijevićem”


« „Knjiga o meni“ u okviru tribine „Lične promene: istina i zablude“

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook