Odobrena druga sezona serije Revenge Body with Khloe Kardashian

dana Aug22 2017

Kanal E! dao je zeleno svetlo za snimanje druge sezone inspirišuće serije Revenge Body with Khloé Kardashian. U seriji će nastupiti nova grupa pojedinaca koji su u potrazi za fizičkom i mentalnom čvrstinom kako bi dokazali sebi, i onima koji su ih potcenjivali, da zavređuju ljubav i poštovanje. Uz pomoć modela, TV zvezde i autorke Njujork Tajmsovog bestselera“Strong Looks Better Naked”, Kloi Kardašijan i njena grupa eksperata za zdravlje, lepotu i stil, daće ovim muškarcima i ženama podstrek koji im je preko potreban, kao i neophodnu pomoć da bi se preobrazili u ono što žele da postanu. Za produkciju ove originalne serije koja se snima bez prethodno napisanog scenarija, zaduženi su Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u saradnji sa televizijom Lionsgate i Ryan Seacrest produkcijom.

„Presrećna sam što imam priliku da pomognem osobama koje su čvrsto odlučile da naprave promene i koje su nam dozvolile da učestvujemo u njihovoj ličnoj borbi“, kaže domaćin i izvršni producent Kloi Kardašijan. „Ponosna sam što učestvujem u njihovoj odiseji, i trudiću se da svako od njih stekne što više snage, energije, stila i ponosa.“

U drugoj sezoni prodefilovaće nova grupa učesnika i trenera i zahtevaće duži vremenski period potreban za promenu koja se dešava jednom u životu. Tokom osam jednočasovnih epizoda, učesnici će imati priliku da u potpunosti promene sebe uz pomoć najboljih holivudskih trenera, stilista i nutricionista, koje je lično odabrala Kloi. Rezultat će biti velika promena, kako spolja tako i iznutra, što će dovesti do njihovog konačnog otkrivanja pred svetom i do prilike da se podsmehnu onima koji su sumnjali u njih.

Ilaj Frenkel, Kloi Kardašijan, Kris Džener, Rajan Sikrest i Larisa Metson su izvršni producenti serije “Revenge Body with Khloé Kardashian”, koju su producirali Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u saradnji sa Lionsgate Television i Ryan Seacrest Productions.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Odobrena druga sezona serije Revenge Body with Khloe Kardashian”


« Konkurs Elegancije – Concours d’Elegance 2017

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook