Odbojkaši bez medalje na SP

dana Oct1 2018

Odbojkaši Srbije poraženi su u meču za treće mesto od Amerike sa 3:1 (23:25, 25:17, 32:30, 25:19), te su tako izabranici Nikole Grbića ostali bez medalje.  Srpski odbojkaši su osvojili četvrto mesto, pošto su u nedelju uveče poraženi od SAD u borbi za bronzanu medalju.

Predsednik Saveza Zoran Gajić je izjavio da treba biti zadovoljan postignutim.

-Ako se gleda šta je moglo bolje, sigurno je kod svih uverenje da se mogla uzeti bar medalja. Ali, ako se pogleda šta je sve prethodilo toj borbi za medalju, u svakom slučaju moramo da budemo zadovoljni jer su iza nas ostale takve odbojkaške velesile. Ovo je još jedan veliki uspeh srpske odbojke. Nažalost nemamo medalju, ali smo blizu-, rekao je Gajić po dolasku u Beograd.

Reprezentativac Nikola Jovović je kazao da je posle utakmice nije bilo spavanja.

-Prelepo je biti među četiri ekipe, pobeđivati velike timove, ali stvarno ostaje veliki žal. Svi smo bolesni, prehlađeni, namučeni, iscrpljeni… A, sutra idemo u klubove. Da smo zaslužili medalju – jesmo, i nadam se da će nam se to vratiti, bar na Olimpijskim igrama. Doći će kad tad. Još nismo dovoljno dorasli ovakvim takmičenjima. Moramo da naučimo da igramo i kada je teško i kad ne ide sve kako treba-, kazao je Jovović.

Odbojkaše su na aerodromu u Beogradu dočekali tehnički direktor OSS Dragutin Ćuk i predsednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović.

Foto: FIVBBez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Odbojkaši bez medalje na SP”


« Izložba Iza površine u Бартcелона galeriji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook