Od danas prodaja sezonskih ulaznica i na stadionu

dana Jul9 2018

Sezonske ulaznice za utakmice fudbalskog kluba Partizan u predstojećoj sezoni od danas će se prodavati i na stadionu u Humskoj ulici.

Sezonska za južnu tribinu košta 2.500 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike cena je 2.000 dinara. Za bočne delove istoka i zapada treba izdvojiti po 5.000 dinara, odnosno po 4.500 uz prošlogodišnju, a za centralne delove tih tribina po 6.000 dinara, odnosno 5.500.Kako se navodi na klupskom sajtu, za ostvarivanje popusta potrebno je doneti prošlogodišnju sezonsku ulaznicu na uvid.

Sezonska ulaznica za tribine uključuje sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu Lige Evropa, sve prijateljske mečeve na stadionu Partizana i sve utakmice u prvenstvu koje Partizan igra kao domaćin, uključujući i “večiti” derbi.

Osim vlasnika prošlogodišnjih sezonskih ulaznica, popusti prilikom kupovine za ovu sezonu važe i za studente, srednjoškolce i žene, koji imaju 500 dinara popusta.

Za porodični paket kujupu se ulaznice samo za zapad, sektor D. Za roditelje sa decom do 16 godina, popust na dečije ulaznice je 50 odsto.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Od danas prodaja sezonskih ulaznica i na stadionu”


« Počeo summer dance kamp u Vranju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook